Volwassenen

Regie over je Energie!

Je hebt een verantwoordelijke baan en daar ben je behoorlijk goed in. Je werkt graag en hard, vindt het belangrijk dat mensen van je op aan kunnen. Als jij het regelt, komt het goed. Op je werk, thuis of op de sportclub van je kinderen. Je vindt het belangrijk zorgvuldig te zijn. Dit wordt ook in je gewaardeerd. Je wordt gezien als een ‘sterke vrouw’ die haar tanden kan laten zien. Je vindt het belangrijk om een ieders belangen te behartigen. Je eigen belangen komen aan de beurt als de rest geregeld is.

Hulp vragen voor jezelf is niet zo jouw ding. Niet uit trots ofzo, je snapt prima dat het handig is om iemand in te schakelen, als die ergens beter in is dan jij. Maar je bent iemand die de dingen liever zelf oplost, dat vind je gewoon prettiger.

Je bent vooral op zoek naar hoe je de dingen zo kunt doen dat het fijn is voor anderen, zonder daarin jezelf ‘over te slaan’.

Herkenning

Maar als opkomen voor je eigen belangen of behoeftes niet je sterkste kant is en hulp inschakelen voor jou al helemaal niet, hoe denk je dan dat het zal gaan met jouw energie…? Ik denk dat ik het wel weet. Je vermoeidheidsklachten zullen alleen maar toenemen. Je wordt geïrriteerder, chagrijniger en baalt daar vervolgens van, want zo wil je niet zijn. Je vindt het juist zo belangrijk om het ‘goed’ te doen voor anderen.

Wist je dat dit dé ingrediënten zijn voor Burn Out of overspannenheid? Niet om flauw te doen, maar als jij je aangesproken voelt door bovenstaande, is het tijd om verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen. Als je ‘omvalt’ is het proces naar herstel lang en zwaar.

Wil jij leren hoe je een betere balans kunt vinden in het opkomen voor zowel de belangen van anderen als van jezelf? Heb je geen zin in ‘belerende’ gesprekken in een kantoor, maar ben je liever buiten, samen met paarden bezig met je persoonlijke ontwikkeling? Wil je waar je last van hebt, vooral zelf oplossen? Jij kent jezelf ten slotte beter dan wie dan ook…

Ben je niet op zoek naar een ‘quick fix’, maar ga je liever aan de slag met wat er onderliggend of overstijgend speelt, zodat je blijvend iets hebt wat je leert?

Wil je waar je last van hebt, vooral zelf oplossen? Jij kent jezelf ten slotte beter dan wie dan ook.

Het traject ‘Regie over je Energie’ bij Beleef ~ Inzicht met paarden bestaat uit vijf individuele coachsessies met mij en mijn paarden. Afspraken duren gemiddeld drie kwartier tot een uur en plannen we eens per twee weken. De coachlocatie ligt in de prachtige omgeving van de Egmondermeer in Heiloo.

Jouw investering voor Regie over je Energie is €495,- Ben je geinteresseerd of heb je een vraag? Je kunt me een whatsapp sturen.

Recencies

Beleving van anderen

In contact met het paard werd ik direct geconfronteerd met bepaalde patronen. De focus ligt niet op de oorzaak, maar op het uitzoeken en opnieuw beleven welk patroon wel voor mij werkt en iets oplevert. Hierdoor is de verandering geactiveerd vanuit mijzelf en merk ik in het dagelijkse leven een andere manier van denken en direct resultaat. Het geeft mij energie en verlichting. Renate coacht op een neutrale en ontspannen manier, waardoor je zelf tot de ontdekking komt wat helpend is en wat juist niet.

Ellen, 32 jaar – Senior jeugdzorgwerker

Wederom blijf ik het bijzonder vinden wat het gedrag van een paard zegt over jezelf.

Als ik het voor mezelf samenvat in een paar steekwoorden dan is het Puur, oprecht, confronterend, het paard heeft geen vooroordelen en het is heel erg effectief.

Met behulp van Renate en haar paarden heb ik de rust in mezelf weer terug gevonden en daar profiteer ik elke dag weer opnieuw van.

Marloes, 32 jaar – Financieel Adviseur

Op Jezelf Vertrouwen is een kwestie van D. U. R. V. E. N!

Download gratis en vrijblijvend bijna 20 pagina’s aan waardevolle informatie over ‘meer zelfvertrouwen’.