Contact

Routebeschrijving naar de locatie

Om bij de locatie te komen, navigeer je via ‘Maalwater 16 in Heiloo’. Daar aangekomen rijd je een klein stukje door en dan ga je rechtsaf het onverharde pad op. Aan het einde van dit pad, wacht ik je op.

Je mag ook gewoon even bellen als je bij Maalwater 16 aangekomen bent, dan loods ik je door het laatste gedeelte van de route.

Het pad is onverhard, houd rekening met je snelheid. Er mag nergens op het erf gerookt worden i.v.m. brandveiligheid.

Aanmeldinformatie nog geen 18 jaar

Sinds 1 januari 2023 is Beleef zelfstandig ingekocht als jeugdzorgaanbieder in de gemeenten: Alkmaar, Bergen, Castricum, Dijk en Waard, Heiloo en Uitgeest voor de percelen Herstelgericht Individueel en Groep. Dit betekent dat jongeren met een verwijzing het traject vergoed krijgen vanuit de Jeugdwet. Een verwijzing kun je onder andere verkrijgen via de huisarts.
App of mail me, voor de aanmelding van een jeugdzorgtraject. Dan nemen we de verder te doorlopen stappen even samen door. De aanvang van een jeugdzorgtraject start altijd met een vrijblijvende kennismaking bij mij op de locatie.

Aanmeldinformatie 18 jaar en ouder

Eerder ben ik aangesloten geweest bij een beroepsvereniging om vergoeding voor volwassenen, mogelijk te maken. Dit gaf echter heel veel meer gedoe, dan dat het opleverde. Ik ben daar daarom mee gestopt. Op dit moment is er geen vergoeding mogelijk boven de 18 jaar.

Maak een afspraak voor een eerste I.N.Z.I.C.H.T.-sessie (€95,-), als je interesse hebt in het halfjaar traject.

Twijfel je, heb je een vraag of wil je kennismaken?

Ik ben het beste bereikbaar via WhatsApp, maar een mailtje mag natuurlijk ook!    Op Jezelf Vertrouwen is een kwestie van D. U. R. V. E. N!

    Download gratis en vrijblijvend bijna 20 pagina’s aan waardevolle informatie over ‘meer zelfvertrouwen’.