Contact

Routebeschrijving naar de coach-locatie

Om bij de coachlocatie te komen, navigeer je via ‘Maalwater 16 in Heiloo’. Daar aangekomen rijd je een klein stukje door en dan ga je rechtsaf het onverharde pad op. Aan het einde van dit pad, wacht ik je op.

Je mag ook gewoon even bellen als je bij Maalwater 16 aangekomen bent, dan loods ik je door het laatste gedeelte van de route.

Het pad is onverhard, houd rekening met je snelheid. Er mag nergens op het erf gerookt worden i.v.m. brandveiligheid.

Aanmeldinformatie nog geen 18 jaar

De jeugdzorgtrajecten bij Beleef verlopen via Koel&Co, dit heeft te maken met de ingewikkelde regeldingen bij gemeentes en vanuit de jeugdwet. Aanmelding kan via de website van Koel&Co. De eerste stap mag je overslaan. Op de pagina ‘diensten’ kun je – nadat je op ‘Toon meer aanbod’ hebt geklikt – ‘paardencoaching’ selecteren. Als je de verdere stappen doorloopt, komt je aanvraag bij mij binnen.

Aanmeldinformatie 18 jaar en ouder

Eerder ben ik aangesloten geweest bij een beroepsvereniging om vergoeding voor volwassenen, mogelijk te maken. Dit gaf echter heel veel meer gedoe, dan dat het opleverde. Ik ben daar daarom mee gestopt. Op dit moment is er geen vergoeding mogelijk boven de 18 jaar.

Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak om te ervaren of wat mijn paarden en ik bieden overeenkomt met wat jij zoekt.

Twijfel je, heb je een vraag of wil je kennismaken?

Ik ben het beste bereikbaar via WhatsApp, maar een mailtje mag natuurlijk ook!    Op Jezelf Vertrouwen is een kwestie van D. U. R. V. E. N!

    Download gratis en vrijblijvend bijna 20 pagina’s aan waardevolle informatie over ‘meer zelfvertrouwen’.